Last news in Fakti

25 Август, 2022 17:03 1 345 0

Клоп ще отмъщава на Юнайтед с офанзива за Франки де Йонг

  • франки де йонг-
  • барселона-
  • ливърпул

Германецът изглежда най-накрая е усетил нуждата от нови попълнения в центъра на терена

Клоп ще отмъщава на Юнайтед с офанзива за Франки де Йонг - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферната сага около Франки де Йонг през това лято продължава да циркулира из спортните медии по света, като последната информация от Futbol Total е, че Ливърпул планира офанзива за играча в последната седмица от прозореца.

Нидерландският полузащитник е повече от сигурно, че е нарочен за гонене от Барселона, но различни източници потвърждават, че той е отказал категорично да се присъедини към Манчестър Юнайтед, независимо от присъствието на Ерик тен Хаг.

Юрген Клоп от друга страна е притискан ежеседмично за късата си резервна скамейка, а фактът, че отборът му няма успех от началото на сезона означава, че журналистите са имали право да оспорват решението на германеца, за да не инвестира още средства.

„Мърсисайдци“ вече е видимо, че не могат да разчитат дългосрочно на Джордан Хендерсън и Джеймс Милнър с оглед възрастта им, а Тиаго Алкантара се оказа без алтернатива след контузията си. Алекс Окслейд-Чембърлейн по традиция прекарва половината сезона в лазарета, а младият Харви Елиът просто не е готов да поеме отговорността.

„Каталунците“ очакват около €90 млн. за де Йонг, с което би следвало да бъдат решени проблемите с картотеките на новите попълнения на „Ноу Камп“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА