Last news in Fakti

26 Август, 2022 19:03 4 460 0

УЕФА с нов гаф след награждаването на Бензема

  • карим бензема-
  • уефа-
  • шампионска лига-
  • instagram

Французинът все пак бе удостоен за приза за „Играч на годината“ в Шампионската лига

УЕФА с нов гаф след награждаването на Бензема - 1
Снимка: БГНЕС

Карим Бензема съвсем заслужено спечели наградата на УЕФА за „Играч на сезона“ в миналогодишното издание на Шампионската лига, но в опита си от централата да популяризират събитието в социалните мрежи бе допусната нелепа грешка.

В публикацията в Instagram, която събра над 166 хил. „харесвания“, бе отбелязан съвсем различен човек от капитана на Реал Мадрид. Това донесе известен успех на въпросния мъж, който събра над 1000 последователи, въпреки че никога не е споделял нищо в профила си.

Двамата с Бензема се оказват съименници по фамилия, но профилът на френския таран е изписан с двете му имена и дори има маркер за автентичност.

Е, случват се такива нещо. Хубавото е, че са безобидни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА