Last news in Fakti

29 Август, 2022 09:34 728 1

Гуардиола ще разполага със 100 милиона паунда за зимната селекция

  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • бюджет-
  • селекция-
  • футбол-
  • висша лига

"Гражданите" бяха доста активни на трансферния пазар през лятото, като привлякоха Ерлинг Халанд, Хулиан Алварес, Калвин Филипс и Серхио Гомес

Гуардиола ще разполага със 100 милиона паунда за зимната селекция - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола ще разполага със 100 милиона паунда за зимната селекция, твърди "Сън". "Гражданите" бяха доста активни на трансферния пазар през лятото, като привлякоха Ерлинг Халанд, Хулиан Алварес, Калвин Филипс и Серхио Гомес.

В същото време обаче те направиха и няколко значими продажби, разделяйки се с Габриел Жезус, Рахийм Стърлинг и Олександър Зинченко.

Твърди се, че Сити е похарчил около 104 милиона паунда за нови играчи през това лято. В същото време клубът е получил около 250 милиона паунда от продажба на играчи от януари насам.

По всичко личи, че "гражданите" са в повече от добро финансово състояние и могат да си позволят да похарчат доста сериозна сума за трансфери и през зимата. Гуардиола ще има възможност да прецени дали има нужда да подсили някоя зона в състава си. Също така той ще има шанс да вземе някой играч, който е оставил добри впечатления по време на световното първенство в Катар в края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джи ай Джо

    1 0 Отговор
    Пускай перачката майка ,че има милиарди за изпиране. После ще четем за трансфери за стотици милиони,рекламни договори за милиони ,продадени сувенири и фланелки за милиони и опс видиш ли социалната система швейцарско сирене а държавните каси празни от невнасяне на данъци. Нищо,то нали МВФ и Световната банка предлагат щедро пари срещу задлъжняване на икономиките и зависимост на обществото. Тъй тъй то колелото е много по голямо от туй дето си го мислим и после задружно плащаме за целия сеир.