Last news in Fakti

30 Август, 2022 19:03 4 132 1

Арсенал предлага спасение за Антоан Гризман

  • антоан гризман-
  • атлетико мадрид-
  • барселона-
  • арсенал

Френският нападател се превърна в резерва, където и да се озове

Арсенал предлага спасение за Антоан Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

Френският нападател Антоан Гризман е пред сензационен трансфер в Арсенал, след като Барселона и Атлетико Мадрид са в открит конфликт за договора на голаджията, според Sport.

31-годишният офанзивен футболист в момента е под наем при „дюшекчиите“ срещу €10 млн. и при това само две години след трансфера му срещу €120 млн. в посока Барселона. Понастоящем договорът му е такъв, че Мадрид ще се принуди да го откупи, ако играе по повече от 30 минути за определен период от време през предстоящата година. По тази причина Диего Симеоне го пуска в 3 поредни мача за по-малко от половина час, въпреки че „Гризу“ се отблагодари с две попадения за това време.

„Артилеристите“ от друга страна се подсилиха с Габриел Жесус и засега изглежда, че бразилецът ще бъде несменяем титуляр под ръководството на Микел Артета. Заместникът му обаче - Еди Нкетиа, доказва за пореден път, че не е способен да се бори за мястото си, въпреки новия договор, който получи през лятото.

Испанското издание смята, че английският гранд ще предприеме офанзива за Антоан Гризман през януари, ако нещо драстично не се промени в изявите на Нкетиа.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихи

    2 0 Отговор
    Числото паднаха.