Last news in Fakti

14 Септември, 2022 18:03 925 2

Локомотив остава без публика за срещата с Лудогорец

  • локомотив софия-
  • лудогорец

Клубът ще трябва да заплати и солена глоба

Локомотив остава без публика за срещата с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив София ще приеме Лудогорец пред празни трибуни, след като днес Дисциплинарната комисия към БФС реши да санкционира „железничарите“ за факлите и димките по време на срещата Левски през изминалия уикенд.

Феновете на столичния тим отпразнуваха бурно успеха над „сините“ с 3:2, но цената за това ще е затваряне на трибуните за следващото домакинство, както и глоба в общ размер на 3300 лв.

Причината за тежкото наказание е, че проявите на невъздържаност са рецидив и това изисква по-сериозни действия от страна на управленския орган.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 12те

    3 0 Отговор
    Е как без публика, всичките 12 фена вкъщи ли ще си гледат мача?