Last news in Fakti

14 Септември, 2022 21:03 942 3

Алан Пардю официално вече е начело на Арис

  • алан пардю-
  • арис-
  • цска

Бившият наставник на ЦСКА ще продължи кариерата си в Гърция

Бившият старши-треньор на ЦСКА - Алан Пардю, официално подписа договор с гръцкия Арис. С това се похвалиха от клуба на страницата си.

Британецът си тръгна с огромен скандал от „Армията“, след като пое временно тима за два мача след оставката на Стойчо Младенов, а след това получи постоянен контракт, от които изкара едва пет срещи.

61-годишният специалист прекара две години в ролята на консултант и технически директор при „червените“, но явно сега е решил да се завърне към треньорската професия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извънреден коментар

    2 1 Отговор
    Щом като някои хора искат аз да горя в огън или да бъда с откъсната глава или пък да бъда убит от бой, значи тези хора не са нормални!
    Те смятат, че аз изобщо не е трябвало да се раждам!
    А всъщност те не са прави, а грешат!
    Щом като БОГ , природата, създателите на човечеството, както и висшите сили , даже и извънземните са позволили аз да се родя, значи това е нормално!

    Коментиран от #3

  • 2 Нещата от живота

    2 0 Отговор
    Някои хора искат аз да нямам приятелка, да нямам деца, да не разполагам с много финанси , да не постигна абсолютно нищо в живота и т.н., значи тези хора всъщност са алчни демони, паразити от висша класа, греховници, ненормалници, откачалници, чуми и вредни вампири!
    Според мен това е така!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.