Last news in Fakti

18 Септември, 2022 21:48 5 777 5

Ужасни решения на ВАР опорочиха първото равенство на Лудогорец у дома

  • лудогорец-
  • арда кърджали

Шампионите сякаш бяха ощетени на два пъти в мача

Ужасни решения на ВАР опорочиха първото равенство на Лудогорец у дома - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец и Арда Кърджали завършиха 1:1, като това бе първият случай от началото на сезона, в който шампионите не спечелиха пълния комплект точки у дома и дори за пръв път допуснаха гол.

Мартин Тисера откри резултата още в първите секунди след точно подаване на Кирил Десподов, а Георги Терзиев си вкара автогол в средата на първата част.

Кошмарът на ВАР настана в последните двайсетина минути на срещата, когато два гола за домакините бяха отменени заради засади. И в двата случая не ни бе показана адекватна графика, която да ни убеди, че решенията са правилни, независимо че бяха пропилени общо 7-8 минути за преразглеждания.

В добавеното време Джунейт Али пък бе изгонен за скандална своя проява с пилеене на време. Крайният бранител получи на два пъти топка, за да изпълни тъч, но той реши веднага да я хвърли настрани. Съвсем справедливо това му изкара втори жълт картон и го лиши от участие в последните секунди от срещата.

Лудогорец все пак се завърна на върха в класирането, където е с равни точки с ЦСКА 1948, но с по-добра голова разлика и цели два мача в резерв.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    33 7 Отговор
    Тото. 100 % уреден мач. По- голяма далавера нямаше. Да се разследва и след това и двата отбора да се изхвърлят от футбола. Да се сигнализира УЕФА. 100 % ДАЛАВЕРА. Честито на Домуса за няколкото лесни милиона. Титлата вече е платена

    Коментиран от #2

  • 2 Голем смях

    13 13 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Що бе ,левски и чорбата не уредиха ли мача?

    Коментиран от #4

  • 3 Демократ

    7 3 Отговор
    Не гледам гейски спортове!
  • 4 СЗО

    11 10 Отговор

    До коментар #2 от "Голем смях":

    Щом е за Уевски, решенията на ВАР не са ужасни
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.