Last news in Fakti

20 Септември, 2022 19:03 1 060 3

Любо Ганев: Свиваме кандидатите за национален селекционер до 2-3 и стартираме преговори с тях

  • любо ганев-
  • николай желязков-
  • българия

Това се очаква да стане в рамките на седмица

Любо Ганев: Свиваме кандидатите за национален селекционер до 2-3 и стартираме преговори с тях - 1
Снимка: БГНЕС

Мъжкият национален отбор по волейбол на България се очаква скоро да получи своя нов старши-треньор след приетата оставка на Николай Желязков. Президентът на БФВ - Любо Ганев, обяви как точно ще се определи наследникът му.

Ще съберем потенциалните кандидати и на 27 септември ще направим един Управителен съвет. Да докладваме кои са потенциалните кандидати. Да пресеем кандидатурите до две, максимум 3. И с които след това ще се проведат разговори относно финансови условия, срок на договора, цели да им се поставят“, каза Ганев в интервю за Sportal.

В момента са постъпили доста кандидатури за поста и предстои съвсем скоро да научим кой ще се заеме с тежката задача да подготви „лъвовете“ за предстоящия олимпийски цикъл от квалификации.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    2 0 Отговор
    нашиот човек пИчели,нали?
  • 2 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    1 0 Отговор
    Десиславчо, не се пише "старши-треньор", тирето е излишно и грешно поставено...
  • 3 ДЕЛИЙСКИ

    1 0 Отговор
    ТАЯ ПОДЛОГА НА ПОЛИТМАФИЯТА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ВОЛЕЯ.