Last news in Fakti

27 Септември, 2022 14:16 805 0

Трима българи ще излязат на централния корт в “Арена Армеец” днес в третия ден на Sofia Open

  • sofia open-
  • димитър кузманов-
  • александър лазаров-
  • александър донски-
  • тенис-
  • тенис на корт

В четвъртия мач от програмата за деня Александър Донски и Александър Лазаров ще изиграят двубоя си от първия кръг при дуетите срещу опитните Фабрис Мартен и Айсам-Ул-Хаг Куреши, които в кариерите си имат участия на финали в турнири от Големия шлем

Трима българи ще излязат на централния корт в “Арена Армеец” днес в третия ден на Sofia Open - 1

Трима българи ще излязат на централния корт в “Арена Армеец” днес в третия ден на Sofia Open - Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Александър Донски.

В четвъртия мач от програмата за деня Александър Донски и Александър Лазаров ще изиграят двубоя си от първия кръг при дуетите срещу опитните Фабрис Мартен и Айсам-Ул-Хаг Куреши, които в кариерите си имат участия на финали в турнири от Големия шлем.

Не преди 18.00 часа на корта ще излезе и втората ракета на България на сингъл Димитър Кузманов, който ще се изправи срещу френския квалификант Юго Умбер. Срещу Умбер националът на България за Купа “Дейвис” ще се опита за втора поредна година да запише победа в основната схема и да се класира за втория кръг на турнира.

27 септември е специален в програмата на Sofia Open 2022 – той е официално обявен за „детски ден" по време на седмото издание на надпреварата от категория ATP 250 и входът за „Арена Армеец" е безплатен за деца до 14 г. Наред с това за малчуганите са предвидени редица игри и забавления.

Най-голямата новина за българските деца ще е уникалната възможност малките фенове да изведат големите шампиони на централния корт в София за ключовите мачове от турнира. В специалния детски кът в „Арена Армеец" по време на детския ден малчуганите ще имат възможност да попълнят талон за играта на Sofia Open „Заедно със звездите". Това им гарантира участие в специалната томбола, в която ще бъдат избрани най-големите късметлии, които ще съпроводят на корта едни от най-големите звезди на световния тенис в следващите дни от надпреварата.

От 12 до 20 часа на 27 септември децата ще могат да се включат в работилница за приложни изкуства, да се забавляват с мини тенис, народна топка, огромни сапунени мехури, любими анимационни герои. Ще има и кът за четене заедно с известни личности.

ПРОГРАМА ЗА 27 СЕПТЕМВРИ

Централен корт, начало 12:00 часа:

Тим ван Райтхофен (Нидерландия) - Холгер Руне (Дания)

Оскар Оте (Германия) - Драгош Мъдъраш (Швеция)

Фабрис Мартен (Франция) / Айсам Куреши (Пакистан) - Александър Донски (България) / Александър Лазаров (България)

Не преди 18:00 часа:

Юго Умбер (Франция) - Димитър Кузманов (България)

Александър Вукич (Австралия) - Фабио Фонини (Италия)

Корт 1, начало 13:00 часа:

Томислав Бъркич (Босна и Херцеговина) / Гонсало Ескобар (Еквадор) - Рафаел Матос (Бразилия) / Давид Ернандес (Испания)

Робин Хаасе (Нидерландия) / Филип Освалд (Австрия) - Андрей Голубьов (Казахстан) / Александър Недовесов (Казахстан)

Мирза Башич (Босна и Херцеговина) - Нуно Боржес (Португалия)


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА