28 Септември, 2022 10:10 859 0

Григор Димитров излиза на Sofia Open

  • григор димитров-
  • иля ивашка-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • sofia open

Гришо се намира в колеблива форма, като в последните си седем мача има едва две победи, но причина за това е и травмата, която имаше

Григор Димитров излиза на Sofia Open - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров отново ще излезе на централния корт на Sofia Open в мач срещу Иля Ивашка, като началният час ще е не преди 18:00.

Гришо се намира в колеблива форма, като в последните си седем мача има едва две победи, но причина за това е и травмата, която имаше.

71-първият в ранглистата вече игра на турнира, като записа победа срещу Микаел Имер от Швеция (6:7, 6:4, 5:7).

Двамата са се изправяли един срещу друг два пъти, като са си разменили по една победа, но само веднъж са играли на твърда настилка - през 2021 година във Вашингтон, където Ивашка печели с 0:2 сета. Феновете са ентусиазирани да видят Григор Димитров за първи от 2017 година, когато той успява да триумфира с трофея в София, като се надяваме той да успее да повтори този успех.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА