Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 20:03 1 115 0

Челси губи най-скъпия защитник в историята си за повече от месец

  • челси-
  • уесли фофана

Имаше все пак опасения, че французинът ще отсъства много по-дълго

Челси губи най-скъпия защитник в историята си за повече от месец - 1
Снимка: БГНЕС

Новините около най-скъпия защитник в историята на Челси - Уесли Фофана, са сладко-кисели, защото от една страна опасенията, че контузията ще го извади от игра за по-голямата част от сезона не се оправдаха, но от друга той ще пропусне почти всички мачове до края на календарната година. Това стана ясно след днешната пресконференция на старши-треньора на „лондончани“ - Греъм Потър, цитиран от talkSPORT.

Френският бранител ще има нужда от 4-6 седмици за възстановяване, което означава, че ще пропусне дербитата срещу Манчестър Юнайтед, Арсенал и Манчестър Сити, заедно с реваншите от груповата фаза на Шампионската лига срещу Милан, Ред Бул Залцбург и Динамо Загреб.

21-годишният Фофана се контузи именно срещу „росонерите“ през седмицата, след като първо се разписа, а след това бе заменен принудително с опасения за скъсано сухожилие.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА