Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 20:33 1 008 0

Барселона намери заместника на Бускетс в редиците на Реал Сосиедад

  • серхио бускетс-
  • реал сосиедад-
  • барселона-
  • мартин зубименди

Ветеранът изглежда играе последните си мачове за „каталунците“

Барселона намери заместника на Бускетс в редиците на Реал Сосиедад - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Бускетс изглежда все по-сигурно, че ще напусне Барселона и то още през зимата, защото слуховете за привличането на нов дефанзивен халф на „Ноу Камп“ се увеличават с всеки изминал ден. Този път Mundo Deportivo твърди, че Мартин Зубименди от Реал Сосиедад е реалистична опция за „каталунците“.

23-годишният испанец дори вече записа своя дебют за „Ла Фурия Роха“, но от тогава насам измина една година, в която не е получил повторен шанс от Луис Енрике.

Зубименди е популярен в Ла Лига със завидното си хладнокръвие. Той е особено ефективен в разиграването на топката и в същото време съумява да се опази от получаването на излишни жълти картони. Това го прави един доста надежден полузащитник, който неслучайно си е извоювал титулярно място в редиците на Иманол Алгуасил.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА