Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 21:03 1 082 0

Тотнъм се нареди до Челси за подписа на Рафа Леао

  • рафаел леао-
  • милан-
  • тотнъм-
  • челси

Португалецът изглежда ще бъде водеща фигура в трансферните спекулации в следващите години

Тотнъм се нареди до Челси за подписа на Рафа Леао - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Леао без съмнение е един от най-добрите футболисти в света и съвсем логично името му се свързва с редица сензационни трансфери. Поредната спекулация от Calciomercato го праща в английския Тотнъм.

Португалецът вече от известно време с мятан за лидер в трансферния списък на Греъм Потър след пристигането му в Челси, така че Лондон се очертава като потенциална нова дестинация за крилото на Милан.

Реалистично погледнато, Леао няма особено много причини, за да иска да напусне „Сан Сиро“ в обозримото бъдеще. Единствено трябва да му се осигури достойна заплата, защото „сините“ и „белите“ англичани са много далеч от реномето, което предлага „дявола“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА