Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 23:03 2 759 5

ПСЖ остава без Меси за неопределено време

  • лионел меси-
  • псж-
  • реймс

Аржентинецът изглежда има по-сериозни притеснения от умората

ПСЖ остава без Меси за неопределено време - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси остана извън групата на ПСЖ за срещата с Реймс в Лига 1, след като старши-треньорът - Кристоф Галтие, обяви на днешната пресконференция, че аржентинецът е с контузия в прасеца, цитиран от L'Equipe.

Меси бе заменен през седмицата в мача срещу Бенфика, след като се разписа за равенството 1:1, а след въпросната среща Галтие разкри, че звездата му сам е пожелал да напусне с аргумента, че е почувствал умора.

7-кратният носител на „Златната топка“ може да се похвали с една дълга кариера, в която контузиите рядко са го лишавали от играч за повече от няколко седмици, но с възрастта сякаш е нормално малките болежки да започнат да се проявяват все по-често.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Истина

    3 3 Отговор
    До автора на статията : Меси има 6 а не 7 златни топки. Как да вярваме на написаното като тази "малка" подробност не отговаря на истината?

    Коментиран от #3

  • 3 Опитай пак

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Истина":

    Много точно си е има 7
  • 4 Истината

    1 1 Отговор
    Меси само се разхожда по терена и го мързи да гледа.

    Коментиран от #5

  • 5 ………

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Истината":

    Направи си един договор с ПСЖ и го смени този мързеливец ! Ганьооооо …. !!!