8 Октомври, 2022 18:03 3 837 4

Джо „Месията“ Диксън, който едва не купи Левски, фалира полупрофесионален клуб в Англия

  • джо диксън-
  • левски-
  • стейнс таун

Младият бизнесмен изглежда далеч не е онзи футболен деятел, за когото се представяше

Джо „Месията“ Диксън, който едва не купи Левски, фалира полупрофесионален клуб в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Левски избегна един от най-опасните куршуми в новата си историята, след като сделката за продажбата на клуба към младия британски бизнесмен Джо Диксън пропадна. Няколко години по-късно се оказва, че той е придобил полупрофесионален тим от английското първенство, който днес е изправен на ръба на фалита, съобщи The FSA, цитиран от „Тема Спорт“.

Човекът, който обещаваше инвестиции за нов стадион в София на стойност над €100 млн., днес изпитва трудности, за да плаща заплатите на своите играчи и треньори в Стейнс Таун, като дори се твърди, че местните запалянковци събират дарения, за да осигурят храната за своите любимци в дните на мачовете им.

Дискът дори е спряган за участие във фалшива финансова схема, след като стана ясно, че регистрира и закрива фирми на ежедневна база.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Веско милионера

    13 1 Отговор
    Този се представяше за голям милиардер и беше казал, че ще налее 260млн в Левски за стадион, трансфери, заплати, а се оказа, че е мошенник който няма една стотинка и щеше да изтегли заем през отбора след което да избяга с парите...
  • 3 леле КАКО

    7 2 Отговор
    Голям сеир беше с КАЗАНСКАТА афера ! Големи глупаци !
  • 4 бай Ставри

    5 2 Отговор
    Ех Левскари ! Какво славно бъдеще ви чакаше..., без малко !