Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 19:52 1 011 1

Славия завърши наравно с ЦСКА 1948

  • славия-
  • цска 1948-
  • футбол

Чочев си вкара автогол

Славия направи равенство 1:1 у дома с ЦСКА 1948 в един от най-интересните мачове в 15-ия кръг от Първа лига. Гостите започнаха по-активно срещата на стадион "Александър Шаламанов" и още в третата минута взеха аванс в резултата. Ивайло Чочев, който беше оставен сам в наказателното поле, се разписа с глава след центриране на Ангел Бастунов.

В следващите минути "червените" контролираха събитията на терена, но не успяха да достигнат до нови положения пред вратата, пазена от Светослав Вуцов.

В 35-ата минута Кристиян Стоянов проби в наказателното поле и подаде към капитана Галин Иванов и той се обърна и с едно докосване стреля, но не успя да намери очертанията на вратата на ЦСКА.

Втората част започна изключително динамично и в 47-ата минута Георги Русев шутира към вратата на Славия, но Вуцов отклони топката в гредата.

По-малко от минута след това Тони Тасев шутира коварно от дистанция, но Даниел Наумов улови кълбото.

В 52-ата минута Тасев центрира от фаул и Чочев реализира автогол в опита си да избие топката. Десет минути след това удар на Марио Топузов беше блокиран от Емил Виячки.

В 81-ата минута Топузов центрира и Чочев опита с глава да се разпише отблизо, но Светослав Вуцов отби в ъглов удар.

В последните секунди на двубоя Симеон Петров от гостите и Емил Стоев от Славия пропуснаха да реализират попадения.

Мачове от 15-ия кръг на efbet Лига:

Арда (Кърджали) - Локомотив 1929 (София) - 2:2
Спартак (Вн) - Черно море 0:0
Славия - ЦСКА 1948 1:1
Днес:
Левски - Локо (Пд) (19,45 часа – Диема спорт)

В неделя:
Ботев (Враца) - ЦСКА-София
Лудогорец - Ботев (Пд)

В понеделник:
Пирин (Бл) - Септември
Хебър - Берое


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРСКИ

    3 0 Отговор
    Ще духат супата