Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 08:45 683 1

Себастиен Ожие продължава да води и след втория ден на Рали Испания

  • ожие-
  • рали-
  • испания

Утре са последните три отсечки

Себастиен Ожие продължава да води и след втория ден на Рали Испания - 1
Снимка: БГНЕС

38-годишният френски пилот Себастиен Ожие с Тойота продължава да води в класирането и след втория ден на Рали Испания. Той има общо време до момента 2:10.18.5 часа.

Ветеранът увеличи преднината си, като новото е, че на второ място вече е белгийският пилот Тиери Нювил с Хюндай, който изостава на 20.7 секунди. Той успя да изпревари с малко новия световен шампион Кале Рованперя от Финландия с Тойота, който е на 22.1 секунди след водача.

Четвърти и пети остават От Тенак от Естония с Хюндай и испанецът Дани Сордо, също с Хюндай, но тяхното изоставане е по-голямо.

Утре са последните три отсечки от Рали Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошооооо

    0 1 Отговор
    Алчната БГ мусурля и този спорт затри!!!!!
    Всичко до което се докопа тоз алчен народ загива!!!!!
    Само ромчета ще си отглеждате в резервата след макс 15 години и ще гледате рали с една конска сила