Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 13:27 2 789 2

Шокираха шампион с новина, започна да организира погребението си

  • тим лобингер-
  • рак-
  • левкемия-
  • умира

За мен няма изход, ракът ми е твърде агресивен, признава Тим Лобингер

Бившият европейски и световен шампион в овчарския скок Тим Лобингер призна, че умира. 50-годишният германец дълго се бори с левкемия, а след кратка радост в битката, разбра, че краят е неизбежен. Това му било съобщено от лекари, които го посъветвали да се сбогува с най-близките си и да започне да организира погребението си, предава blitz.bg/sport.

"За мен няма изход, ракът ми е твърде агресивен. През февруари лекарите ми казаха, че смъртта е близо. Трябва да започна да мисля за погребението си. Да се ​​сбогувам с любимите си хора. Разговорът с децата беше много труден, но те знаят колко съм зле", заяви Лобингер, който прекара 150 дни в болница тази година.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 квя

    26 1 Отговор
    Абе факти, как може да падате толкова ниско. Да правите новини от нещастието на хората! Поне да го бяхте написала малко по тактично.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.