26 Октомври, 2022 18:34 1 188 1

Роден национал избухна с четири гола в младежката Шампионска лига с екипа на Интер

  • никола илиев-
  • интер-
  • шампионска лига-
  • виктория пилзен

Младокът започва все по-уверено да разгръща таланта си

Роден национал избухна с четири гола в младежката Шампионска лига с екипа на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-ярките млади таланти в родния футбол - Никола Илиев, започва бързо да разгръща потенциал си с екипа на Интер, след като днес вкара цели 4 гола във вратата на Виктория Пилзен в Шампионската лига до 19-годишна възраст.

Централният нападател се разписа по два пъти във всяко полувреме и така помогна на тима си, за да си подсигури второто място в Група C.

Бившият играч на Ботев Пловдив вече има 15 гола за формацията на „нерадзурите“ и искрено се надяваме скоро да го видим в игра и за представителния тим на Симоне Индзаги.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    8 0 Отговор
    Никола Илиев е от школата на Аристон Русе,сега са Локомотив Русе.Талантите ги вземат големите отбори.От Ботев прилапаха 500 000 евро от трансфера в Интер.