27 Октомври, 2022 17:09 1 726 1

Дидие Дешан има лоши новини за Пол Погба и Рафаел Варан

  • дидие дешам-
  • франция-
  • пол погба-
  • рафаел варан-
  • катар 2022

Националният селекционер на Франция е категоричен в избора си на състав за Мондиала

Дидие Дешан има лоши новини за Пол Погба и Рафаел Варан - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на Франция - Дидие Дешан, заяви в интервю за Brut, че „няма да разчита на контузени играчи“ в избора си на състав за Световното първенство в Катар, което стартира след по-малко от месец.

Има няколко важни етапа (в избора на състав). Първият е играчът да е възстановен и това дори е задължително условие, което не подлежи на въпроси. Вторият е да оценим атлетическото им състояние. Но това е в сила, само ако първото условие е гарантирано“, каза наставникът на „петлите“.

Това означава, че Пол Погба и Рафаел Варан най-вероятно няма да попаднат в сметките на специалиста за Мондиала, защото халфът на Ювентус все още няма изигран официален мач от началото на сезона, а централният бранител на Манчестър Юнайтед се контузи преди седмица и треньорът му в клуба заяви, че ще е извън сметките за всички останали мачове преди паузата за световното.

Под сериозен въпрос са още Майк Менян от Милан и Н'Голо Канте от Челси, които иначе са сред фаворитите на Дидие Дешан за титулярните 11, когато са в оптимална форма.

Припомняме, че Франция е в една група с Австралия, Дания и Тунис на Мондиала, като първият мач е срещу „кенгурата“ на 22 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.