Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 22:11 763 0

Фиорентина си върна на Башакшехир и си гарантира европейски футбол и напролет

  • фиорентина-
  • истанбул башакшехир-
  • лига на конференциите

„Виолетовите“ сега ще се борят и за първото място

Фиорентина си върна на Башакшехир и си гарантира европейски футбол и напролет - 1
Снимка: БГНЕС

Фиорентина триумфира с 2:1 на Истанбул Башакшехир в предпоследния кръг от групите на Лигата на конференциите, за да си гарантира мястото напред в турнира и през пролетта.

Даниел Алексич даде преднина на гостите, но Лука Йович се разписа на два пъти за пълния обрат в пола за „виолетовите“, като така се превърна в най-резултатния нападател от Серия А в евротурнирите до момента през кампанията с общо 5 гола.

Двата отбора вече имат по 10 точки и сега спорът им ще бъде задочен за първото място, тъй като турският тим си подсигури аванс след категоричното 3:0 в Истанбул преди няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА