Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 22:17 1 174 1

Отложиха мач от Лигата на конференциите заради гъста мъгла

  • словачко-
  • кьолн-
  • мъгла-
  • лига на конференциите

Лошото време ще запази интригата в групата поне още 24 часа

Отложиха мач от Лигата на конференциите заради гъста мъгла - 1
Снимка: БГНЕС

Срещата между Словачко и Кьолн в Лига Европа бе отложена днес заради гъстата мъгла над стадион „Мирослав Валенти“, научихме от УЕФА.

Двата отбора излязоха на терена с надеждата, че мъглата ще се разсее, но съдията от Грузия се консултира с официалните лица от двата клуба, както и с делегата на срещата, за да вземе решение, че двубоят няма как да се доиграе.

Правилата гласят, че зрението трябва да стига безпрепятствено от край до край на терена, а в случая това условие не бе изпълнено.

Решението на Европейската футболна централа е мачът да се изиграе на 28 октомври от 13:00 часа българско време, тъй като програмата не позволява особено много възможности с наближаването на Световното първенство в Катар след няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психо

    0 0 Отговор
    пуска няколко топки и да става интересно...