28 Октомври, 2022 16:26 598 1

Алегри: Доверието е най-важното нещо

  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • лече

Треньорът на Ювентус продължава да призовава за подкрепа

Алегри: Доверието е най-важното нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Масимилиано Алегри отново призова за подкрепа към него и играчите му, след като официално неговият Ювентус се прости с шансовете си за участие в елиминациите на Шампионската лига.

Доверието е най-важното нещо. Не можем да върнем времето назад. Трябва да мислим за следващите мачове и за целта имаме нуждата от правилната настройка, за да променим ситуацията“, каза страши-треньорът на „бианконерите“ по време на днешната си пресконференция преди срещата с Лече в Серия А, цитира от клубния уебсайт.

Призивите за оставка на Алегри датират вече от няколко месеца, защото не само резултатите са катастрофални, а и играта на „старата госпожа“ е под всякаква критика с оглед стандартите, заложени в миналото от самия наставник.

В момента „Юве“ заема 8 място в италианския шампионат с 19 точки от 11 мача и голова разлика от 17:7. Клубът ще играе в Лига Европа през пролетта и сякаш има късмет, че Купата на Италия ще се поднови чак на 19 януари с мач у дома срещу Монца в 1/8-финалите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оставка!

    1 0 Отговор
    Арогантен, високомерен тип с високо самочувствие без покритие. (Старите успехи нямат отношение към днешните резултати.)
    Завръщането му в Юве е К А Т А С Т Р О Ф А за клуба и феновете.