2 Ноември, 2022 16:59 748 0

5 поредни мача без успех и поредната треньорска глава в Ла Лига падна

  • селта виго-
  • едуардо куде

Изглежда търпението бързо се е изчерпало в клуба

5 поредни мача без успех и поредната треньорска глава в Ла Лига падна - 1
Снимка: БГНЕС

Селта Виго се превърна в поредния тим от испанското първенство, който уволнява своя наставник след началото на сезон 2022/23. Това е аржентинецът Едуардо Куде.

„Келтите“ нямат победа в шампионата от изминалите 5 срещи и към момента са само на точка от зоната на изпадащите в Примера Дивизион.

Италианецът Ариел Броги временно ще застане начело на клуба, докато не бъде назначен постоянен старши-треньор, който да се опита да извади Селта от неприятната ситуация.

Куде прекара 2 години на „Ещадио Мунисипал Балаидас“, като в този период той веднъж изведе тима до 11 позиция и веднъж до 8 място.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА