Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 22:19 1 160 1

Лайпциг опита да изрита Шахтьор от евротурнирите

  • шахтьор донецк-
  • ред бул лайпциг-
  • шампионска лига

Украинците ще играят в Лига Европа през пролетта

Лайпциг опита да изрита Шахтьор от евротурнирите - 1
Снимка: БГНЕС

Шахтьор Донецк загуби с гръмкото 0:4 от Ред Бул Лайпциг последния си мач в групите на Шампионската лига, но все пак ще играе в Лига Европа през пролетта.

Кристофър Нкунку вкара дежурното си попадение за „биковете“, а след него се разписаха още Андре Силва и Доминик Собослай, докато Валерий Бондар си вкара автогол.

Германците имаха да си връщат за поражението в първия кръг с 1:4 и ето, че го направиха по възможно най-убедителния начин, за да се опитат да атакуват първото място в Група F, но Реал Мадрид не позволи това с победата си на Селтик с 5:1 в другата среща.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 14250

    1 0 Отговор
    Не знам какво се е опитал Лайпциг, но направо им поду шушона