Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 00:26 1 204 1

Челси изхвърли Динамо от Европа

  • челси-
  • динамо загреб-
  • шампионска лига

„Лондончани“ не демонстрираха сантименти към съперника

Челси изхвърли Динамо от Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Челси триумфира с 2:1 над Динамо Загреб и така гарантира изхвърлянето на тима от евротурнирите през настоящата кампания.

Бруно Петкович даде преднина на гостите в 7' и изглеждаше, че всичко ще се подреди прекрасно за хърватския гранд, но още преди почивката Рахим Стърлинг изравни, а Денис Закария вкара дебютния си гол за „сините от Стамфорд Бридж“.

Англичаните можеха да бъдат и доста по-убедителни, но добре познатият проблем с липсата на класен голмайстор попречи на местите запалянковци да се насладят на разгром на съперника.

Челси така спечели Група E от Шампионската лига, а Динамо Загреб остана само с 4 точки и финишира на последната позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    ЧЕСТИТО на ЧЕЛСИ