Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 15:14 482 0

Операция на лицето може да лиши Южна Корея от голямата ѝ звезда за Мондиала

  • хьон-мин сон-
  • южна корея-
  • катар 2022-
  • тотнъм

Нападателят на Тотнъм получи тежка контузия в областта на лявото око

Операция на лицето може да лиши Южна Корея от голямата ѝ звезда за Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Южна Корея може да остане без най-голямата си звезда за Световното първенство в Катар, след като стана ясно, че Хьон-мин Сон е претърпял операция в областта на лявото си око, съобщиха от клубния му Тотнъм Хотспър.

30-годишният нападател бе заменен принудително при драматичния успех над Олимпик Марсилия с 1:2 в Шампионската лига, след като получи удар в лицето при игрова ситуация. При инцидентът се е получила фрактура, която е имала нужда от хирургична операция.

Сон е не само един от най-добрите футболисти в родината си в момента, но и в цялата ѝ история, така че липсата му в Катар би била катастрофална за южнокорейците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА