Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 00:07 808 1

Унион изхвърли Брага от Лига Европа след успех над Роял Юнион

  • роял юнион-
  • унион берлин-
  • лига европа

Липсата на фенове за германците не се оказа проблем

Унион изхвърли Брага от Лига Европа след успех над Роял Юнион - 1
Снимка: БГНЕС

Роял Юнион отстъпи с 0:1 на Унион Берлин, за да може германският тим да се класира напред към фазата на елиминациите в Лига Европа за сметка на Спортинг Брага.

Свен Михел вкара единственият гол в срещата още в 6', макар по трибуните да нямаше германски привърженици, които да се радват с него с оглед наказанието от УЕФА.

Любопитна междувременно е статистиката, че Унион продължи в следващата фаза на турнира с голова разлика от 4:2 след 6 изиграни мача, което е своеобразен рекорд за надпреварата.

Брага пък в другата среща записа успех с 2:1 над Малмьо, но с актив от 10 точки ще трябва да се примири с участие в третия по сила европейски клубен турнир.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    ПРОСТО ШАНС КЪСМЕТ