Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 15:42 10 930 20

Огромен гаф на Орлин Горанов и БНТ вбеси зрителите на спортен въпрос (ВИДЕО)

  • гаф-
  • въпрос-
  • последният печели-
  • орлин-
  • горанов

Обявиха верен отговор за грешен в „Последният печели“

Огромен гаф на Орлин Горанов и БНТ вбеси зрителите на спортен въпрос (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Многократният шампион Симеон беше порязан в играта „Последният печели“ по БНТ заради гаф на сценаристите и водещия Орлин Горанов. За щастие на участника в състезанието грешката на организаторите не се оказа фатална за неговия пореден краен успех.

На въпрос: „При какъв тип лекоатлетическо бягане има водно препятствие?“, участникът отговори правилно: „3000 метра с препятствия“.

Водещият обаче обяви това за грешка и посочи като коректен отговор: „Стипълчейс“. (минута 38,37)

Именно това е гафът на организаторите на телевизионната игра, тъй като и двата отговора са верни. Фрапиращата грешка вбеси зрителите, които познават спорта и названията на различните специфични дисциплини.

Това беше отбелязано от известния спортен журналист Камен Алипиев, който коментира грешката на профила си във „Фейсбук“.

„Да обясним на уважаемия Орлин Горанов и най-вече на сценаристите на „Последният печели“, че три хиляди метра с препятствия и стипълчейз са имената на една и съща дисциплина в леката атлетика. Добре, че верният, но обявен за грешен отговор, не беше решаващ“, написа Кедъра в социалната мрежа.



Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горанов не е виновен...!

    57 5 Отговор
    Каквото му издиктуват в слушалката,това и казва...!
  • 2 Хахаха

    36 9 Отговор
    Голям работа, Кедъре... айде нали си завърши дипломата сега, прави се на отворен. Стават грешки, Горанов е водещ, а не енциклопедия.
  • 3 хахахаха

    28 8 Отговор
    Само като му видях прифила на Кедъра и ме напуши смях, то бива, бива подмазвачество. Едно време беше бойковсит, сега зеленинчанин. Целия му профил е в украниска символика. Аз също съм против войната ама не съм за подмазвачеството, смешно е... много е смешно. В тренда си дядо Камене ;д
  • 4 ОранГутанчо

    20 3 Отговор
    Дорбите чифyтляци от Шaлом накараха ли го пак да се извини публично?
  • 5 ГосподиПомилуй

    15 1 Отговор
    С такава надменност тръгва с това "ся" и " уважаемия Орлин Горанов ", че направо нямам думи.НСА си казва тежката институционална дума... добре, че Кошлуков го подпука за дипломата, че да се затвърди хубаво, като дипломиран Пр
  • 6 Военен Марш

    24 4 Отговор
    На Горанов може само да му носи кафето! Той за разлика от него не се е пребоядисал в живота, а Кедъра се намаза със всички цветовете на дъгата.

    Коментиран от #9

  • 7 мучо

    16 2 Отговор
    е какво толкоз е станало, че гафът бил огромен, сензации ли търсите бе факти....

    Коментиран от #8

  • 8 Констатация

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "мучо":

    Кедъра пил кедрова водка и се правил на интересен в ФБ. Това е.
  • 9 Комунде му се вика

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Военен Марш":

    Да, Горанов за съжаление е от русофилите, а как иначе, рускинята за която е женен здраво го стиска където трябва.😂😂😂И той слушка за да папка😂😂😂

    Коментиран от #11

  • 10 ПОПРАВКА

    9 3 Отговор
    КОГАТО СИ ВОДЕЩ НА ТАКОВА ПРЕДАВАНЕ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ЗНАНИЕ
  • 11 ПОПРАВКА

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Комунде му се вика":

    ЖЕНАТА НА ГОРАНОВ НЕ Е РУСКИНЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 12 МАЛКА пенсИЯ

    4 2 Отговор
    ...КОЙТО,Е БЕЗГРЕШЕН,ПРЪВ,ДА ПОЧНЕ,ДА ПЛЮЕ.
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    Наименованието стипълчейз се използва по-често за конни надбягвания....
  • 14 Горанов

    5 0 Отговор
    Е един стар самонагаждащ се амбриаж

    Коментиран от #15

  • 15 Банален и скучен

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Горанов":

    Заради него спрях да гледам предаването. Иначе го играе добронамерен ,според концепцията на формАта и са избрали точния човек -.долен лицемер. Особено ме дразни с езиковата неграмотност в образователно предаване :"На КОЙ партнира......." Абе най-добре да оди да пее на сватбата на мамата на оня, дето уби Милен
  • 16 Дрън дрън та пляс

    0 0 Отговор
    Ония ден направиха "волният Уйли" на делфин ама карай, пак не беше фатално
  • 17 Наблюдаващ

    1 0 Отговор
    Няма пари от пеене, във формата се изкарват с хвърляне на карти по пода.
  • 18 боко

    0 0 Отговор
    Кедере стига си напъвал кошлуку нема те земе,че немаш образование
  • 19 Иванов

    0 0 Отговор
    Много вика този Орлин бе така се вживява че подскачане в къщи при верен отговор сякаш стани богат гледам и имам много забележки към предаването едната е че много въпроси са дълги другото е че един път зададе ли се въпроса трябва докрай да се зададе независимо дали участника натиска бутона иначе зрителя губи мисълта си за зададения въпрос и няма нужда да се повтаря въпроса много е досадно това,и защо не обявяват наградите които се дават там аз ги разбрах по трудния начин,за победа е 600 лв. А за другите 300 лв.какво ги крият тези неща от бнт
  • 20 Гост

    0 0 Отговор
    Този Симеон трябва да си ходи. Говори с клишета, държи се и се хили като клоун и се надува колко е умен. Изглежда като инфантилен човек с психически проблеми. Явно има връзка с гушата, изглежда страшен, не е добре да се остава насаме с него. Силни съмнения дали има интимен живот, кой би се показал с такъв неадекватен смешни?! Като се прибере от работа седи и в стаята и чете и не мърда, че е важно да знае тъпотии като кой партнира на този актьор във филма от шейсета година. И като отговори, светва като слънце. Голям стратег, със стратегия за самотник. И майка му и баща му сигурно се гордеят с него, пълно е със закачалки.