5 Ноември, 2022 17:08 736 0

Още един защитник на Англия пропуска Световното първенство

  • бен-
  • чилуел-
  • челси-
  • контузия

Бен Чилуел получи контузия по време на мача срещу Динамо (Загреб)

Още един защитник на Англия пропуска Световното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Челси Бен Чилуел се очаква да пропусне Световното първенство. 25-годишният бранител получи контузия по време на мача срещу Динамо (Загреб) в сряда. Той има 17 мача за Англия и бе повикан за последните мачове през септември, но не игра, предава sportal.bg.

“Резултатите показват, че Бен е получил сериозна контузия и защитникът, за съжаление, се очаква да пропусне Световното първенство. Сега Бен ще започне програма за възстановяване с медицинския щаб на клуба”, съобщиха от Челси.

Чилуел беше част от състава на Англия за Евро 2020, но не взе участие в мачовете. Той е поредният защитник на британците, който е с проблем, преди Мондиала. Рийс Джеймс е с травма в коляното и участието му е под сериозна въпросителна. Кайл Уокър се надява да попадне в състава, въпреки че претърпя операция. Крайният бранител на Саутхамптън Кайл Уокър-Питърс е аут до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА