Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 11:20 783 1

Локо Пд с трансферен списък от шестима български футболисти

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • селекция-
  • александър томаш

Става въпрос за млади играчи, в чието лице специалистът вижда бъдещето на "черно-белите"

Локо Пд с трансферен списък от шестима български футболисти  - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е изготвил списък с шестима български футболисти, част от които клубът ще опита да привлече през зимния трансферен прозорец. Става въпрос за млади играчи, в чието лице специалистът вижда бъдещето на "черно-белите". Всички те са част от юношеския и младежкия национален отбор на България и са титуляри в настоящите си отбори, като голяма част се подвизават в елита.

От "Лаута" на този етап отказват да назоват имената им, но става въпрос за крайни защитници, двама вътрешни халфове и външен полузащитник. Според информациите те са попаднали в полезрението и на други водещи отбори. Томаш е набелязал и един чужденец от родното първенство, който е поливалентен играч и може да играе на няколко позиции, пише "Тема спорт".

През зимната пауза наставникът на "смърфовете" ще опита да усили конкуренцията на върха на атаката, като за целта ще се търси централен нападател от чужбина. За целта пловдивчани са се насочили към френския и бразилския пазар. Преслав Боруков се представя изключително слабо за момента и му се търси алтернатива.

Очаква се на "Лаута" да привлекат поне трима нови състезатели през зимната пауза, като не е изключено тимът да се раздели с един или двама от настоящите футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моко

    0 0 Отговор
    А дано от шестимата да има поне един бледолик! Ама надали...