7 Ноември, 2022 18:42 703 0

Още една основна фигура за Германия е под въпрос за Мондиала

  • томас мюлер-
  • германия-
  • катар 2022-
  • ханзи флик-
  • юлиан нагелсман-
  • байерн мюнхен

„Бундестима“ съвсем може да остане без нападатели

Още една основна фигура за Германия е под въпрос за Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Германският национален отбор може да остане без услугите на Томас Мюлер за световното първенство в Катар, след като днес старши-треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиан Нагелсман, заяви, че нападателят има проблеми с кръста и няма да е на разположение за клуба до паузата за Мондиала.

33-годишният нападател би следвало да има основна роля в състава на Ханзи Флик, след като Тимо Вернер официално няма да е възстановен за шампионата на планетата, но както изглежда и самият Мюлер трудно би могъл да изнесе цялата надпревара върху плещите си.

Селекционерът има седмица, за да обяви състава си от 26 играчи, с които ще пътува за Катар, така че ще е особено любопитно да видим кои ще са офанзивните му състезатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА