8 Ноември, 2022 23:00 1 322 1

Хебър изпусна сигурен успех срещу шампиона на Германия

  • хебър пазарджик-
  • берлин рисайклинг волейс (берлин)-
  • шампионска лига

Българският тим все пак записа точка в актива си

Хебър изпусна сигурен успех срещу шампиона на Германия - 1
Снимка: Shutterstock

БР Волейс записа успех с 3:2 над Хебър Пазарджик на старта на груповата фаза в Шампионската лига, макар шампионът на България да спечели първите два гейма от срещата.

„Пазарджиклии“ си гарантираха минимум точка след 23:25 и 23:25, но нещата изглежда се объркаха в третия, когато германците изиграха най-силната си част и стартираха обрата си с 25:17.

Четвъртата част стартира отново по вкуса на БР Волейс, но при 12:11 „тигрите“ записаха 4 поредни точки и дори в един момент се озоваха почти на финалната права при 16:20 в своя полза, но момчетата на Камило Плачи изпуснаха инициативата и се стигна до нов обрат до 28:26.

В решителният тайбрек ситуацията отново изглежда се завърна в полза на Хебър, но съставът на домакините преобърна развоя на събитията в своя полза и удържа нужната разлика за 15:12.

БР Волейс ще оглави временно класирането в Група B на турнира, но само с 2 точки, докато Хебър Пазарджик остава с един пункт в актива си.

Заверче и Халкбанк играят на 10 ноември от 19:00 часа българско време своята среща от групата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аустрия

    1 1 Отговор
    Хебърчето, айде малко по-сериозно, спечелен мач...