Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 23:00 852 0

Валенсия най-накрая живна с класика над Бетис преди паузата

  • валенсия-
  • реал бетис

„Прилепите“ имаха нужда от подобен успех

Валенсия най-накрая живна с класика над Бетис преди паузата - 1
Снимка: БГНЕС

Валенсия записа успех с 3:0 над Реал Бетис в последния кръг от Примера Дивизион преди паузата за световното първенство, за да свали малко напрежението от плещите на Дженаро Гатузо.

„Прилепите“ все пак имаха и нужната доза късмет, защото в 61' Едгар Гонсалес бе изгонен за втори жълт картон от от пряк-свободния удар при второто нарушение Андре Алмейда се разписа, за да открие резултата.

В последствие Уго Гуямон добави втори гол и то от дузпа, а в добавеното време Джонатан Клуиверт оформи футболната класика, за да донесе най-убедителната победа на своя тим от старта на шампионата.

Валенсия излезе от серията с 5 поредни мача без успех, след които мнозина заговориха за уволнението на треньора, но ето, че работата му е спасена поне до Нова година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА