10 Ноември, 2022 23:42 736 0

Вальо Антов остана резерва при загуба от Лацио

  • лацио-
  • валентин антов-
  • монца

„Римските орли“ се добраха до второто място във временното класиране

Вальо Антов остана резерва при загуба от Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио записа минимален успех с 1:0 над Монца в последния мач от междинния 14 кръг на Серия А, докато Валентин Антов изглежда срещата за гостите от резервната скамейка.

Лука Ромеро вкара единственият гол в срещата, като преди това попадение на Андреа Петаня бе отменено заради засада.

Гостите така и не отправиха друг точен удар, за да застрашат достатъчно вратата на Иван Проведел и трите точки останаха в актива на домакините.

Лацио вече е втори в класирането, изпреварвайки Милан по голова разлика, благодарение на далеч по-добрата си защита от старта на кампанията.

Монца от друга страна продължава да левитира около зоната на изпадащите, макар да няма никакъв шанс да се озове на дъното при паузата за световното първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА