Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 21:03 1 207 1

Милан си върна второто място след нова драма с ВАР в Италия

  • фиорентина-
  • милан

„Росонерите“ имаха нужда от гол в добавеното време, за да успеят

Милан си върна второто място след нова драма с ВАР в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Милан постигна много трудна победа в последния кръг преди паузата за световното първенство, надвивайки с 2:1 Фиорентина, но не и без нова драма с ВАР в мача.

Рафаел Леао откри рано-рано резултата в срещата още преди да са изтекли 120 секунди от първия съдийски сигнал, а в средата на полувремето Антони Барак изравни за „виолетовите“.

В добавеното време на втората част обаче се стигна до сериозен спор, когато Никола Миленкович си вкара автогол. Първо гостите имаха претенции за нарушение в центъра на терена, след това настояваха за фаул срещу вратаря, когато Анте Ребич скочи за високата топка в наказателното поле. Пиетро Терачано не рачете добре излизането си и опита да боксира с две ръце, но вместо да стигне до топката той се спря в тялото на хърватите, а в последствие кълбото рикошира в краката на сръбския защитник, за да влети в мрежата в 92'.

Попадението бе зачетено, но в последните секунди на срещата можеше да бъде отсъдена дузпа за Фиорентина, защото Фикайо Томори събори съперник в своето наказателно, но съдиите прецениха, че ситуацията е много далеч от топката и решиха да не създават повече драми с ВАР, защото и без друго вече се играеше две минути над минимално добавените 4 от Соца.

Тимът от „Сан Сиро“ събра 33 точки в актива си и поне временно ще заеме втората позиция в Серия А, докато Лацио не изиграе домакинството си срещу Ювентус по-късно тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеерукан

    1 0 Отговор
    У Италия драма след драма, па тука комедии