Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 15:31 1 448 1

Обявиха програмата за волейболната Лига на нациите през 2023 г. - българите ще обиколят няколко континента

  • лига на нациите-
  • българия

Световната волейболна федерация се произнесе днес

Обявиха програмата за волейболната Лига на нациите през 2023 г. - българите ще обиколят няколко континента - 1
Снимка: Shutterstock

Световната волейболна федерация (FIVB) официално определи дестинациите и групите за предстоящата Лига на нациите през 2023 г., където мъжете и жените на България ще вземат участие.

„Лъвовете“ стартират надпреварата между 6 и 11 юни в Нагоя, където ще бъдат в една група с Япония, Словения, Франция, Полша, Сърбия, Китай и Иран. Между 20 и 25 юни се местят в Орлеан заедно с отборите на Франция, Куба, Бразилия, Япония, Словения, Аржентина и Канада в нова група. А за финал ще пътуват за Анахайм между 4-9 юли в конкуренцията на Иран, Аржентина, Франция, Германия, Сърбия и Куба.

„Лъвиците“ на свой ред влизат в надпреварата между 30 май и 4 юни в Нагоя с отборите на Япония, Доминиканска република, Бразилия, Хърватия, Германия, Нидерландия и Китай. Между 13-18 юни се местят в Хонконг с тимовете на Китай, Италия, Турция, Канада, Доминиканска република, Полша и Нидерландия. А накрая ще акостират в Сувон със съставите на Южна Корея, САЩ, Полша, Германия, Сърбия, Доминиканска република и Китай.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андреа Джани

    0 0 Отговор
    Ако ще падат пак наред, да си плащат сами масрафа.