Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 15:17 1 067 0

Дейвид Сийман иска да види Кристияно Роналдо с екипа на Арсенал

  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • дейвид сийман-
  • кристияно роналдо

Легендата на „артилеристите“ смята, че португалецът съвсем не е приключил с големия футбол

Дейвид Сийман иска да види Кристияно Роналдо с екипа на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо официално вече е без отбор след публичния конфликт с Манчестър Юнайтед и макар мнозина да са убедени, че е време да прекрати кариерата си, той все още се надява да поиграе на най-високо ниво. Легендата на Арсенал - Дейвид Сийман, дори призова португалецът да се присъедини към лагера на „артилеристите“.

Роналдо далеч не е приключил и дори би бил идеален за Арсенал“, каза един от най-великите вратари от края на миналия век пред Talk TV.

37-годишният португалец записа може би най-слабия си полусезон през изминалата есен, но това категорично се дължеше на вътрешните проблеми на „Олд Трафорд“, защото през изминалата кампания стана голмайстор на „червените дяволи“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА