25 Ноември, 2022 18:01 2 284 4

Контузия официално вади Неймар от груповата фаза в Катар

  • катар 2022-
  • бразилия-
  • неймар

Бразилската звезда ще изглежда следващите два мача на отбора си от трибуните

Контузия официално вади Неймар от груповата фаза в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският национален отбор официално съобщи лошата новина, че Неймар няма да вземе участие в предстоящите два мача на страната срещу Швейцария и Камерун на световното първенство в Катар заради контузия.

Звездата на „Селесао“ бе заменен принудително снощи при успеха над Сърбия с 2:0, след като получи травма в десния глезен.

Веднага след мача селекционерът Тите побърза да опровергае слуховете, че Неймар е тежко контузен, но ето, че днес това е факт, защото глезенът му е изкълчен.

Надеждите са, че бразилците няма да имат проблем с класирането на 1/8-финалите, а там „десетката“ ще бъде на разположение.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    2 6 Отговор
    Ще видите, че без него, ще играят по-добре!

    Коментиран от #3

  • 2 Зрител

    6 4 Отговор
    Лигльо, само някой да го бутне и се мята като заклан.
  • 3 Aлфа Bълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "тренер":

    Точно това ме притеснява!
  • 4 Ветеринарен психолог

    4 0 Отговор
    Какво ще се случи ако Неймар си счупи кракът в задника на Дженифър Лопес?- Сумата на застраховките ще надвиши бюджетът на Туркменистан.