Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 20:10 1 586 4

Луис Енрике приветства сексуалната активност на играчите си

  • катар 2022-
  • испания-
  • секс-
  • луис енрике

Селекционерът на Испания смята, че е нормално футболистите да правят секс преди мачове

Луис Енрике приветства сексуалната активност на играчите си - 1
Снимка: БГНЕС

Сексът и спортът са една от най-старите теми наоколо, тъй като мненията са различни относно това дали помага или пречи да си полово активен преди важно състезание. Селекционерът на Испания - Луис Енрике, е от лагера на тези, които приветстват гимнастиката под завивките преди мачове.

Нелепо е да забраняваме на футболистите да правят секс преди мач. Това е напълно нормално“, каза наставникът на „Ла Фурия Роха“ в разговор с фенове на платформата Twitch.

Той обаче не смята, че е добра идея да се правят оргии, но не обясни защо е по-различно и как би се отразило на настроението и физическата подготовка в тима.

Методите на Енрике явно дават резултат, защото преди няколко дни момчетата му разбиха със 7:0 отбора на Коста Рика по време на световните финали. Това автоматично направи испанците фаворити за титлата, макар все още да не са си гарантирали класиране към елиминации с оглед оставащите мачове с Германия и Япония в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    5 5 Отговор
    Футболистите са отишли да ритат топка ,а не да се сношават
  • 2 Асен

    5 4 Отговор
    Проститутки ли таковат?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.