Last news in Fakti

26 Ноември, 2022 11:03 1 085 3

Контузеният Хари Кейн е без алтернатива за Англия

  • хари кейн-
  • англия-
  • катар 2022

Капитанът на „трите лъва“ все още не е отбелязал гол на световното първенство, но Гарет Саутгейт не иска да му даде почивка

Контузеният Хари Кейн е без алтернатива за Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на английския национален отбор - Хари Кейн, играе вече втори пореден мач на световното първенство по футбол с контузия. Това стана ясно и след снощната среща със САЩ, завършила 0:0.

Таранът на Тотнъм има проблеми с десния глезен. Фотографи на Daily Mail забелязаха, че мястото има следи от превръзка веднага след въпросната среща, а още преди старта на турнира имаше информация, че най-резултатният играч на тима изпитва физически проблеми.

Кейн очевидно е без алтернатива за Гарет Саутгейт, въпреки че преди да обяви състава си за Катар мнозина го съветваха да изпрати повиквателна на Тами Ейбрахам от Рома. Дори Жозе Моуриньо се изказа остро, когато стана ясно, че неговият играч няма да пътува със сънародниците си.

Лидерът на атаката на англичаните все още няма отбелязан гол на Мондиала, въпреки че бе фаворит на букмейкърите за голмайстор на турнира.

В състава на Саутгейт с офанзивни функции са Калъм Уилсън от Нюкасъл и Маркъс Рашфорд от Манчестър Юнайтед, но нито един от двамата не е класически №9.

Англия има решителен мач срещу Уелс след няколко дни, когато победата е задължителна, защото „трите лъва“ имат само 4 точки след първите си два кръга, а Иран е с 3, САЩ с 2 и „драконите“ с 1 на този етап.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЧА НА МАЧОВЕТЕ⚽⚽⚽⚽

    2 0 Отговор
    АМЕРАКАНИЯ:ШЕХЕРЕЗАДА.....👍(.........)
  • 2 Хахо

    2 0 Отговор
    То с него и без него, все са гола вода
  • 3 Aлфа Bълкът

    0 2 Отговор
    Срещу Уелс може да си почине спокойно! Трябва да стане чудо за да отпадне Англия!