Last news in Fakti

4 Декември, 2022 16:06 953 0

Габриел Жезус може да отсъства до март

  • габриел-
  • жезус-
  • бразилия-
  • световно първенство-
  • катар

Травмата му в коляното се оказа сериозна

Габриел Жезус може да отсъства до март - 1
Снимка: БГНЕС

Габриел Жезус може да отсъства от терените около три месеца. Нападателят на Бразилия се контузи по време на последния мач на “кариоките” от груповата фаза срещу Камерун. Вече е ясно, че той няма да играе до края на Световното първенство. Жезус има контузия в коляното.

Първоначалните прогнози бяха, че ще отсъства около три седмици. Следващите изследвания обаче са показали, че травмата е по-тежка и той може да се нуждае от операция и да не играе до март.

Нападателят е резерва в тима на Бразилия, но е основна фигура за Арсенал. Той беше в основата на добрия старт на лондончани този сезон и една причините те да са на върха във Висшата лига. Сега “артилеристите” трябва да мислят дали да не привлекат някой през зимата, който да го замести.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА