Last news in Fakti

6 Декември, 2022 15:37 1 523 1

Драган Шолак с предупреждение към медиите по темата със собствеността на Левски

  • левски-
  • драган шолак-
  • united group

Сръбският милиардер настоява да се публикуват само проверени факти и официални информации

Драган Шолак с предупреждение към медиите по темата със собствеността на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Потенциалният купувач на контролния пакет акции в Левски - Драган Шолак, публикува официално становище по повод постоянните спекулации със собствеността на футболния клуб. Той дори си позволи да разкритикува медиите, които ежедневно публикуват новини по тази тема.

Ето и съобщението на основателя на United Group:

Във връзка с появили се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлени на мен и/или мои компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.

Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.

Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски и

    6 1 Отговор
    Юнайтед груп са като БГ и шенген!