Last news in Fakti

9 Декември, 2022 15:18 937 2

Обвиняват звезда от NBA и бившия му университет в потулване на три случая на изнасилване

  • голдън стейт уориърс-
  • изнасилване-
  • антъни ламб

В момента баскетболистът е една от звездите на Голдън Стейт Уориърс

Обвиняват звезда от NBA и бившия му университет в потулване на три случая на изнасилване - 1
Снимка: БГНЕС

Центърът на Голдън Стейт Уориърс - Антъни Ламб, е обвинен в изнасилване от три жени по времето, когато са учили в университета във Върмонт, предаде The Athletic.

Жените са завели гражданско дело срещу баскетболиста и самия университет, защото са убедени, че действията на Ламб са били прикривани от ръководството, за да не се попречи на пътя му към NBA.

Обвиненията към мен датират от 2019 г. насам и наскоро отново се появиха, но всички те са жалка лъжа. Винаги съм сътрудничил напълно за разследването на обвиненията и приветствам всяко допълнително разглеждане на случая. Просто казано, никога не съм извършвал сексуално нападение“, написа Ламб в свое изявление.

От Голдън Стейт също отговориха публично и след като адвокатите са разгледали обвинението, са установили, че подновеното дело е насочено към университета, а не към техния играч. По тази причина той няма да бъде изваден от отбора, докато подобно действие не стане наложително.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    0 0 Отговор
    Мечтата на жените:черно и голямо.... кафе
  • 2 SDEЧЕВ

    1 0 Отговор
    ТУКА В БГ РАЗДАВАТ ИКАРИ ЗА БОЙ И Е-ААААНИЕ. ДА ЗАПОВЕДАТ ТУК