Last news in Fakti

10 Декември, 2022 11:00 1 295 8

Наско Сираков: Не може със сигурност да кажем, че Левски ще има нов собственик

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол

Баща ми е дълги години служител на ЦСКА, но беше категоричен и двамата му синове ще се състезават за Левски

Наско Сираков: Не може със сигурност да кажем, че Левски ще има нов собственик - 1
Снимка: БГНЕС

Босът на Левски - Наско Сираков, говори пред NOVA за всичко най-актуално около "сините". Той коментира и горещата тема със собствеността на клуба, като заяви, че не може да каже със сигурност, че столичния гранд ще има нов собственик.

„100% е сигурно, че на „Георги Аспарухов“ прекарвам повече време отколкото у дома. Баща ми е първият ни световен шампион във всички спортове. Винаги съм казвал, че съм най-слабият спортист във фамилията. От малък знаех, че ще стана спортист. Баща ми правеше неистови усилия да се занимавам с борба. Дядо ми ме запали по футбола. Водеше ме на всички мачове на Берое, когато си ходих в Стара Загора. Баща ми е дълги години служител на ЦСКА, но беше категоричен и двамата му синове ще се състезават за Левски“, започна Сираков.

„Не си спомням първия ми гол за Левски. Много са, макар че можеше и да са много повече. Гъделичка ми самочувствието. Постигнато е с много труд. Всеки един от тези 209 гола ми е много скъп. В момента Левски е мисия, иначе винаги е било огромна любов. Имам чувството, че съм си оставил кожата и кръвта по терена. Аз съм изключително горд левскар за това, което съм направил за клуба“, продължи той.

„За Левски винаги си заслужава. Не съм си мислил, че като дойда тук ще стъпвам по цветя и рози. За мен това връщане беше мисия. Всички виждахме в какво състояние е клубът. Нямаше светлинка. Вдигнах цигарите, но всяка безсънна нощ и изпушена цигара си заслужаваше. Не можем да кажем, че със сигурност Левски ще има нов собственик. Ако това нещо се случи, то ще се случи прозрачно, на пресконференция с потенциалния собственик. Докато няма такава пресконференция, няма нищо официално. Аз не крия, че се водят сериозни преговори. Към момента аз съм мажоритарен собственик на Левски“, разкри Наско Сираков.

„Купата никога не е била приоритет за Левски, тя винаги е била приоритет. Ще гледаме да се подсилим на определени позиции. Очаквам по-силен и по-постоянен Левски през пролетта. Късата скамейка и контузиите на ключови играчи не ни позволиха да постигнем по-добри резултати. Няма момент, в който да съм бил несъгласен с треньорското ръководство. От лятото Левски ще се бори с всички сили да стане шампион“, заяви собственикът на Левски.

„Много лесно запазих приятелството си с Христо Стоичков – с честност. Ицо винаги се е отзовавал да помогне. Защитавали сме с чест националната фланелка. Изключително много държа на приятелството си с Христо и цялото му семейство“, сподели Сираков.

„Зад мен не стои силна жена, а още по-успяла от мен жена. Изключително горд съм със семейството ми. Държа изключително много на него, то е моята крепост. Чувствам се изключително обичан и обгрижван мъж. Трите ни внучки изпълниха живота ни. Винаги съм се имал за единак в спорта, но вкъщи се чувствам като водач на глутница. Ако няма честни взаимоотношения между хората, трудно може да се постигне успех. Ако няма дисциплина, много бързо стигаш тавана си и и приключваш“, призна той.

„Винаги като ръководител съм казвал на служителите си, че давам много, но очаквам още повече. От спортна гледна точка най-голямото чудо в кариерата ми е четвъртото място в САЩ през 1994. От житейска гледна точка по-голямо чудо от семейните взаимоотношения, особено в този разширен формат, в който сме, няма“, завърши Наско Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дсме наясно

    10 2 Отговор
    Няма да има сделка Този сладък кокъл не се изпуща ей така без нищо
  • 2 Левски 1914

    4 9 Отговор
    Браво на Наско Сираков, че прави всичко за да се оправи ЛЕВСКИ а браво на Христо Стоичков, че заедно с Гриша Ганчев ФАЛИРАХА цска.

    Коментиран от #7

  • 3 Оракула

    5 3 Отговор
    Ясно, като бяло видело!
    Без последната дума на Васил Божков ,
    няма как да бъде продаден ФК Левски ,
    на една непозната "Офшорка" със "доста добре познат" собственик!
    Шолак е като нашата" Хунта" , копува само ако парите са , от бюджета на НАП!
  • 4 Ранно пиле

    5 2 Отговор
    Купата никога не е била приоритет за Левски, тя винаги е била приоритет.

    ...........
    No comment.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Край

    1 1 Отговор
    Боби Перуката и Наско русия.
  • 7 Лафчис

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Не разбирам каква е връзката между окаеното състояние на Левски и Стоичков или Ганчев?
    БАЙГАНЬОВСКИЯ манталитет си личи от далеч:
    Аз не искам да съм добре, искам Вуте да е зле.
    Колко жалко!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Лафчис":

    ЛЕВСКИ съществува, цска ФАЛИРА.