Last news in Fakti

12 Декември, 2022 22:33 1 259 2

Златко Далич: Напрежението сега е върху състава на Аржентина

  • златко далич-
  • хърватия-
  • аржентина-
  • катар 2022

Селекционерът на Хърватия смята, че самото класиране на страната му до 1/2-финалите е успех

Златко Далич: Напрежението сега е върху състава на Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентина и Хърватия излизат в пряк спор за място на финала на световното първенство по футбол в Катар, но очакванията са за огромно напрежение в лагера на южноамериканците. Това мнение сподели и националният селекционер на „шахматистите“ - Златко Далич, по време на днешната си пресконференция.

Фактът, че успяхме да бъдем сред първите четири отбора в света, вече е невероятно постижение за Хърватия. Още повече, че за втори пореден път сме сред четирите най-силни тима. Но въпреки това ние искаме повече. Аржентина е невероятен отбор, воден от Лионел Меси. Те са много, много мотивирани, но са под по-голям натиск сега, отколкото Хърватия“, каза селекционерът, цитиран от БНТ.

Далич е на мнение, че успех срещу „албиселесте“ във вторник би означавал най-голямото постижение в историята на страната му, въпреки класирането във финала преди 4 години в Москва.

Двете страни ще премерят сили на 13 декември от 21:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ева Лореда 👸

    4 5 Отговор
    СЛАВА НА АРЖЕНТИНА АЗ СЪМ АРЖЕНТИНКА ФЕНКА

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.