Last news in Fakti

12 Август, 2013 15:18 564 0

Черно море е първият шампион в "Тенис 10"

  • черно море-
  • първият шампион-
  • "тенис 10"
Черно море е първият шампион в "Тенис 10" - 1
БГНЕС

Отборът на "Черно море - Елит" е първият в историята отборен шампион на България на турнира "Изида Тур" в Сливен по програмата на БФТ "Тенис 10" за деца до 10-годишна възраст.

На финала на кортовете на ТА "Спорт палас" младите варненци надиграха с 4-0 ТК "Черноморец" (Бургас). "Черно море-Елит" беше в състав: Николай Неделчев, Петър Несторов, Ангел Ангелов, Филип Петров и Илиян Ангелов, с треньор Даниел Ангелов.

От състава на "Черноморец", с капитан Веселин Мирчев, впечатли 9-годишният Динко Динев, който до финала беше без загубен сет в двубоите на първите ракети.

"По мнението на всички присъстващи треньори, родители и деца проявата е полезна, а атмоферата между състезателите е била приятелска и дружелюбна", коментира националният координатор на програмата "Тенис 10" Пресиян Коев.

В двубоя за третото място "Албена" (Пловдив) се наложи с 3-1 над "Изида" (Добрич). Първите четири отбора бяха наградени с купи и медали, осигурени от федерацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА