18 Декември, 2022 20:55 1 698 8

Меси си заслужи приза за „Играч на турнира“ от Мондиала

  • лионел меси-
  • катар 2022-
  • аржентина

Капитанът на Аржентина бе най-добрият играч в Катар

Меси си заслужи приза за „Играч на турнира“ от Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси ще прибере у дома не само златен медал от световното първенство в Катар, но и приза за „Играч на турнира“, след като отново доказа, че е най-ценният играч за Аржентина дори в годината, в която титлата се завърна в страната.

Във финала капитана на „албиселесте“ вкара два гола, а преди това добави още 5, за да остане само на едно попадение и от „Златната обувка“, която отиде в ръцете на Килиан Мбапе.

Критици и симпатизанти е време да си стиснат ръцете и да признаят, че именно Меси е най-великият футболист на всички времена, защото в биографията си е спечелил всичко възможно.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    20 38 Отговор
    Съдиите го добутаха до върха.

    Коментиран от #5

  • 2 СПОКО...

    5 19 Отговор
    Чичо карло ще му издяла....дървена...като на пинокио👍
  • 3 Меселина дузпата

    12 26 Отговор
    Аржентинския sиганин ди мария се гътна и шляхтата свири дузпа. Меселина от 6 гола, 4 са от дузпи. Съдията беше най-слабия на терена.

    Коментиран от #4

  • 4 Сталинчо

    10 14 Отговор

    До коментар #3 от "Меселина дузпата":

    Много точно казано ,цялото измислнно първенство беше в поткрепа на малкия мук и шайката му всички се уплашиха след първият мач и после дузпа,дузпа и пак дузпа че чак до финала само им виш героите марадончо наркоман , месинко данъчен измамник страна на престъпници
  • 5 Гошо тъпооооото

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Бутнаха ти простата българска кратуна
  • 6 СпечелилЕ

    6 5 Отговор
    .. тук златна топка бонус, там шампионска лига бонус и т.н.. а кога всички критици и симпатизанти ще се обединят че Путин е най великият?
  • 7 Ще почерпя

    0 2 Отговор
    От два дена го подгряват ,че Франция няма да играе с всички титуляри имало болни от мистериозен вирус,а на малкия Мук шефовете са му от Катар,играе във Франция където му дават златната топка за добър ден,какво друго да бъде .третия гол на Аржентина франсетата просто спряха да играят и само гледаха.много смешна дузпа срещу геймария.Бутаха ги цялата футболна централа през цялото първенство.Да го направят най великия и да вземат мега парите от това.
  • 8 Aлфа Bълкът

    1 3 Отговор
    5 дузпи измислени би, с това ще го запомня. Играч на турнира е Мбапе.