19 Декември, 2022 19:33 1 840 3

Рууни покани Мбапе в Манчестър Юнайтед и омаловажи ролята му в ПСЖ

  • уейн рууни-
  • килиан мбапе-
  • псж-
  • манчестър юнайтед

Бившият английски национал се надява французинът да се озове в любимия му клуб

Рууни покани Мбапе в Манчестър Юнайтед и омаловажи ролята му в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Съдбата на Килиан Мбапе е поставяна под въпрос още от дните, когато бе невръстен тийнейджър в Монако, а фактът, че днес е един от най-добрите футболисти на планетата не променя ни най-малко това. Дори днес Уейн Рууни се изказа пред английските медии, че иска да види голмайстора на Мондиала в Катар с екипа на Манчестър Юнайтед.

ПСЖ никак не подхожда на стила на Килиан Мбапе. Мисля, че той би бил идеален за Манчестър Юнайтед обаче“, каза бившият капитан на „червените дяволи“ пред Daily Mail.

Английският гранд обаче поизгуби статута си на клуб, който е достатъчно привлекателен за най-големите играчи в света. Скандалите около Кристияно Роналдо навредиха, както на собствения му имидж, така и на тима от „Олд Трафорд“, след като основните му критики бяха насочени към ръководството и липсата на инвестиции за развитие на инфраструктурата.

Мбапе вече отказа една възможност, за да заиграе за Реал Мадрид през миналото лято, като прие историческата оферта от „парижани“, която го превърна в най-скъпоплатения атлет на планетата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    8 0 Отговор
    Бреййй, как искат да прецакат и Мбапето тия инглизи?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бабето

    1 1 Отговор
    има ли връзка с жендър, все пак ?