20 Декември, 2022 18:03 1 635 0

Португалска звезда побърза да се върне в Милан, за да убеди ръководството в изискванията за нов договор

  • рафаел леао-
  • португалия-
  • милан

„Росонерите“ не биха искали да го изпуснат без пари след година и половина

Португалска звезда побърза да се върне в Милан, за да убеди ръководството в изискванията за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Португалският национал на Милан - Рафаел Леао, побърза да се завърне от ангажиментите си на световното, за да поднови работата със своите съотборници на лагера в Дубай. Това стана ясно днес от коментар на Стефано Пиоли пред Gazzetta dello Sport.

Старши-треньорът призна, че му е направило добро впечатление ранното завръщане на нападателя, защото така е доказал, че има топла връзка, както с тима, така и със съотборниците си.

„Росонерите“ работят по подновяването на контракта на своята голяма звезда, тъй като настоящите им отношения са само до лятото на 2024 г., а интерес към него се наблюдава от голяма част от английските грандове. Това пък му дава самочувствие, за да изисква по-сериозно възнаграждение.

Рафа Леао спечели приза за „Играч на сезона“ през миналогодишната шампионска кампания на Милан, когато бе все още на 22 години. Това само доказва безспорния му талант и възможността да се превърне в един от бъдещите претенденти за „Златната топка“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА